Valikko

Kotisiivous Joensuu

Onko kotisi hyrskyn myrskyn vai riittääkö pienempi siistiminen? Kotileena tulee siivoamaan kotisi ja ehdit hoitaa muut asiat paremmin.

Me siivoamme, nautiskele sinä!

Kotisiivous voi viedä isonkin osan elämästä. Kun haluat käyttää vapaa-aikasi muuhun kuin pölyjen pyyhkimiseen ja imurointiin, sinulla on kiire tai et enää vain halua tarttua luuttuun, pyydä Kotileena apuun!

Teemme ensin maksuttoman arviokäynnin, jonka jälkeen toteutamme kotisiivouksen sovitussa laajuudessa. Siivousväli voi olla esimerkiksi yksi, kaksi tai neljä viikkoa – ja me pidämme aina aikataulumme! Siten siivouspäivistä ei enää luisteta!

Tarjoamme kotisiivousta:

  • Joensuussa
  • Liperissä
  • Ylämyllyllä
  • Kontiolahdella
  • Reijolassa
  • Hammaslahdessa

Sopimusviikkosiivousten lisäksi teemme yksittäisiä koti-, suur-, rakennus-, remontti-, mökki- ja muuttosiivouksia sekä pesemme ikkunoita. Teemme siivouksia myös pienille ja keskisuurille yrityksille. Voit ostaa meiltä lisäksi siivouslahjakortteja.

Sovi maksuton arviokäynti!

katri-kinanen

Katri Kinanen
p. 010 2794 315
joensuu@kotileena.fi

 

 

Ajankohta Sopimustuntihinta * Veroetu/h Veroedun jälkeen
ma-ke 38,90 € 19,45 € 19,45 €
to-pe 40,90 € 20,45 € 20,45 €
kertasiivous 42,90 € 21,45 € 21,45 €

* Henkilötyötunti

Huom! Helpotamme kotitalousvähennyksen ilmoittamista lähettämällä sinulle yhteenvedon kaikista laskuttamistamme töistä ennen veroilmoituksesi tekoa.

Henkilötyötunnin hintaan sisältyvät siivousvälineet, peruspesuaineet ja arvonlisävero. Emme laskuta matka-ajasta ja -kuluista, kun siivouskohde sijaitsee normaalilla toiminta-alueellamme.

Ota yhteyttä
joensuu@kotileena.fi

 


Katso video

Ääni asiakkaalle: näin yhteistyö Kotileenan kanssa sujuu:

Laita tästä viesti meille tai kysy lisää!

Kokemuksella tiedämme, että jokaisen koti on omanlaisensa. Laita meille viestiä, niin olemme Sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä mahdollisimman nopeasti, viimeistään seuraavana arkipäivänä.