Valikko

Kotisiivous Espoo

Onko nurkkiin kertynyt siivottavaa? Näyttääkö koti hävitykseltä? Älä huoli.

Me siivoamme, nauti sinä!

Tarjoamme ammattitaitoista kotisiivousta Espoon alueella, jonka avulla voit vapauttaa aikaasi itsellesi mieluisiin askareisiin. Elämässä kuitenkin on paljon muutakin kuin siivoaminen, mutta vain rajallinen määrä tunteja vuorokaudessa asettaa toiminnalle rajoja. Vapaa-ajastaan kannattaa nauttia ja tehdä niitä asioita, mistä tulet iloiseksi. Jos siivoaminen vie liikaa aikaa muulta mukavalta, kannattaa soittaa Kotileenalle, niin me hoidamme kotisi siistiksi. Kotisiivous Espoossa hoituu tekemällä ensiksi maksuttoman arviokäynnin, jolloin määritellään, millainen kotisiivous juuri sinun Espoon kotiisi sopii. Sovitun mukaisesti hoidamme kotisi siistiksi esimerkiksi kerran tai kaksi kuuakaudessa. Tai juuri niin kuin sinulle sopii.

Espoon lisäksi teemme kotisiivousta myös muualla pääkaupunkiseudulla.

Sopimusviikkosiivousten lisäksi palveluumme kuuluvat yksittäiset kertaluontoiset koti-, suur-, rakennus-, remontti-, mökki- ja muuttosiivoukset sekä ikkunanpesut Espoon alueella. Teemme kotisiivousten lisäksi myös siivouksia pienille ja keskisuurille yrityksille. Espoossa Voit ostaa meiltä lisäksi siivouslahjakortteja.

Ota yhteyttä, niin me käärimme hihat ja rupeamme töihin!

Sovi maksuton arviokäynti!

juha piiroinen • kotisiivous Espoo

Juha Piiroinen
p.  010 2797 510
uusimaa@kotileena.fi

Ajankohta Sopimustuntihinta * Veroetu/h Veroedun jälkeen
ma-ke 40,90 € 20,45 € 20,45 €
to-pe 42,90 € 21,45 € 21,45 €
kertasiivous 44,90 € 22,45 € 22,45 €

* Henkilötyötunti

Huom! Helpotamme kotitalousvähennyksen ilmoittamista lähettämällä sinulle yhteenvedon kaikista laskuttamistamme töistä ennen veroilmoituksesi tekoa.

Henkilötyötunnin hintaan sisältyvät siivousvälineet, peruspesuaineet ja arvonlisävero. Emme laskuta matka-ajasta ja -kuluista, kun siivouskohde sijaitsee normaalilla toiminta-alueellamme.

Ota yhteyttä