Valikko

Kotisiivous Järvenpää

Kaipaatko apua kotisi siistimiseen? Oletko ajatellut, että hoitaisipa joku siivouksen puolestasi? Apu on lähellä.

Me siivoamme, nauti sinä!

Kotileena tarjoaa kotisiivousta Järvenpäässä ja sen lähialueilla. Kotisiivous on palvelu, jonka avulla voit vapauttaa vapaa-aikasi käytettäväksi niihin asioihin, joista nautit. Soita Kotileenalle niin me tulemme siivoamaan kotisi siistiksi!

Kotisiivous Järvenpäässä aloitetaan täysin maksuttomalla arviokäynnillä, jolla määritellään, millainen kotisiivous juuri sinun kotiisi on paras. Järvenpään kotisi voidaan siivota sopimuksen mukaan halutessasi kerran, kaksi tai neljä kertaa kuukaudessa, kuinka se parhaiten itsellesi sopii.

Järvenpään lisäksi kotisiivouspalvelumme ovat saatavilla myös muualla pääkaupunkiseudulla.

Sopimusviikkosiivousten lisäksi  siivouspalveluihimme kuuluvat yksittäiset kertaluontoiset koti-, suur-, rakennus-, remontti-, mökki- ja muuttosiivoukset sekä ikkunanpesut. Teemme kotisiivouksia Järvenpäässä myös pienille ja keskisuurille yrityksille. Voit ostaa meiltä lisäksi siivouslahjakortteja.

Ota yhteyttä, niin me käärimme hihat ja rupeamme töihin!

Sovi maksuton arviokäynti!

juha piiroinen • kotisiivous Vantaa

Juha Piiroinen
p.  010 2797 510
uusimaa@kotileena.fi

Ajankohta Sopimustuntihinta * Veroetu/h Veroedun jälkeen
ma-ke 40,90 € 20,45 € 20,45 €
to-pe 42,90 € 21,45 € 21,45 €
kertasiivous 44,90 € 22,45 € 22,45 €

* Henkilötyötunti

Huom! Helpotamme kotitalousvähennyksen ilmoittamista lähettämällä sinulle yhteenvedon kaikista laskuttamistamme töistä ennen veroilmoituksesi tekoa.

Henkilötyötunnin hintaan sisältyvät siivousvälineet, peruspesuaineet ja arvonlisävero. Emme laskuta matka-ajasta ja -kuluista, kun siivouskohde sijaitsee normaalilla toiminta-alueellamme.

Ota yhteyttä