Valikko

Kotisiivous Kerava

Onko kotisi kuin pommin jäljiltä? Eikö aika tai jaksaminen riitä siivoamiseen? Hätä ei ole tämän näköinen.

Me siivoamme, nauti sinä!

Tarjoamme monipuolista kotisiivousta Keravalla. Kotisiivous on palvelu, joka vapauttaa aikaasi mielenkiintoisiin asioihin. Niihin asioihin, joista nautit. Soita Kotileenalle niin me tulemme siivoamaan kotisi siistiksi! Kotisiivous Keravalla aloitetaan arviointikäynnillä, joka on täysin maksuton. Käynnillä määritellään, millainen kotisiivous juuri sinun kotiisi on paras. Keravan kotisi siivotaan sopimuksen mukaan halutessasi kerran, kaksi tai neljä kertaa kuukaudessa, kuinka se parhaiten itsellesi sopii.

Keravan lisäksi kotisiivouspalvelumme ovat saatavilla myös muualla pääkaupunkiseudulla.

Palveluumme kuuluvat sopimusviikkosiivousten lisäksi  yksittäiset kertaluontoiset koti-, suur-, rakennus-, remontti-, mökki- ja muuttosiivoukset sekä ikkunanpesut. Teemme kotisiivousten lisäksi siivouksia myös pienille ja keskisuurille yrityksille Keravalla. Voit ostaa meiltä lisäksi siivouslahjakortteja.

Ota yhteyttä, niin me käärimme hihat ja rupeamme töihin!

Sovi maksuton arviokäynti!

juha piiroinen • kotisiivous Vantaa

Juha Piiroinen
p.  010 2797 510
uusimaa@kotileena.fi

Ajankohta Sopimustuntihinta * Veroetu/h Veroedun jälkeen
ma-ke 40,90 € 20,45 € 20,45 €
to-pe 42,90 € 21,45 € 21,45 €
kertasiivous 44,90 € 22,45 € 22,45 €

* Henkilötyötunti

Huom! Helpotamme kotitalousvähennyksen ilmoittamista lähettämällä sinulle yhteenvedon kaikista laskuttamistamme töistä ennen veroilmoituksesi tekoa.

Henkilötyötunnin hintaan sisältyvät siivousvälineet, peruspesuaineet ja arvonlisävero. Emme laskuta matka-ajasta ja -kuluista, kun siivouskohde sijaitsee normaalilla toiminta-alueellamme.

Ota yhteyttä