Valikko

Kotisiivous Kirkkonummi

Jos kotisi on kuin pyörremyrskyn jäljiltä ja apu siivoamiseen kelpaisi, olet tullut oikeaan paikkaan.

Me hoidamme siivouksen, sinä voit ottaa rennosti!

Sujuvaa kotisiivousta Kirkkonummella saatte Kotileenan ammattitaitoiselta henkilökunnalta. Kaikki kotisiivousasiakkuudet aloitetaan arviointikäynnillä, joka on täysin maksuton. Käynnillä määritellään, millä laajuudella juuri sinun kotisi hyötyy kotisiivouksesta eniten. Kirkkonummen kotisi siivotaan sopimuksen mukaan halutessasi kerran, kaksi tai neljä kertaa kuukaudessa, kuinka se parhaiten itsellesi sopii.

Kirkkonummen lisäksi kotisiivouspalvelumme ovat saatavilla myös muualla pääkaupunkiseudulla.

Siivouslalveluumme kuuluvat sopimusviikkosiivousten lisäksi  yksittäiset kertaluontoiset koti-, suur-, rakennus-, remontti-, mökki- ja muuttosiivoukset sekä ikkunanpesut. Teemme Kirkkonummella kotisiivousten lisäksi siivouksia myös pienille ja keskisuurille yrityksille. Voit ostaa meiltä lisäksi siivouslahjakortteja.

Ota yhteyttä, niin me käärimme hihat ja rupeamme töihin!

Sovi maksuton arviokäynti!

Jorma Nivalainen • kotisiivous Vantaa

Jorma Nivalainen
p.  010 2797 510
uusimaa@kotileena.fi

AjankohtaSopimustuntihinta *Veroetu/hVeroedun jälkeen
ma-ke41,90 €16,76 €25,14 €
to-pe43,90 €17,56 €26,34 €
kertasiivous45,90 €18,36 €27,54 €

* Henkilötyötunti

Huom! Helpotamme kotitalousvähennyksen ilmoittamista lähettämällä sinulle yhteenvedon kaikista laskuttamistamme töistä ennen veroilmoituksesi tekoa.

Henkilötyötunnin hintaan sisältyvät siivousvälineet, peruspesuaineet ja arvonlisävero. Emme laskuta matka-ajasta ja -kuluista, kun siivouskohde sijaitsee normaalilla toiminta-alueellamme.

Ota yhteyttä