Valikko

Kotisiivous Tuusula

Alkaako kotisi tuntua sota-alueelta? Tuntuuko siivoaminen työpäivän jälkeen epähoukuttelevalta ajatukselta? Ratkaisu on lähellä.

Me siivoamme, nauti sinä!

Tarjoamme ammattitaitoista kotisiivousta Tuusulassa ja lähialueilla. Tilaamalla kotisiivouksen osaavilta ammattilaisilta voit vapauttaa aikaasi mielenkiintoisiin asioihin, joista sinä nautit. Soita Kotileenalle, niin me tulemme siivoamaan Tuusulan kotisi siistiksi!

Kotisiivous aloitetaan aina arvioikäynnillä, joka on täysin maksuton. Käynnillä määritellään, minkä laajuinen kotisiivous juuri sinun Tuusulan kotiisi on paras. Sopimuksen mukaisesti hoidamme kotisi siistiksi esimerkiksi kerran, kaksi tai neljä kertaa kuukaudessa. Juuri kuten sinulle sopii.

Teemme Tuusulan lisäksi kotisiivousta myös muualla pääkaupunkiseudulla.

Sopimusviikkosiivousten lisäksi palveluumme kuuluvat yksittäiset kertaluontoiset koti-, suur-, rakennus-, remontti-, mökki- ja muuttosiivoukset sekä ikkunanpesut. Teemme kotisiivouksia Tuusulassa myös pienille ja keskisuurille yrityksille. Voit ostaa meiltä lisäksi siivouslahjakortteja.

Ota yhteyttä, niin me käärimme hihat ja rupeamme töihin!

Sovi maksuton arviokäynti!

juha piiroinen • kotisiivous Vantaa

Juha Piiroinen
p.  010 2797 510
uusimaa@kotileena.fi

Ajankohta Sopimustuntihinta * Veroetu/h Veroedun jälkeen
ma-ke 40,90 € 20,45 € 20,45 €
to-pe 42,90 € 21,45 € 21,45 €
kertasiivous 44,90 € 22,45 € 22,45 €

* Henkilötyötunti

Huom! Helpotamme kotitalousvähennyksen ilmoittamista lähettämällä sinulle yhteenvedon kaikista laskuttamistamme töistä ennen veroilmoituksesi tekoa.

Henkilötyötunnin hintaan sisältyvät siivousvälineet, peruspesuaineet ja arvonlisävero. Emme laskuta matka-ajasta ja -kuluista, kun siivouskohde sijaitsee normaalilla toiminta-alueellamme.

Ota yhteyttä