Valikko

Kotisiivous Vantaa

Täyttyykö nurkat siivottavasta tavarasta? Näyttääkö koti taistelutantereelta? Hätä ei ole tämän näköinen.

Me siivoamme, nauti sinä!

Tarjoamme sujuvaa kotisiivousta Vantaalla, jonka laajuus määritellään itsellesi sopivaksi.

Kotisiivous Vantaalla aloitetaan arvioikäynnillä, joka on täysin maksuton. Käynnillä määritellään, millainen kotisiivous juuri sinun Vantaan kodillesi sopii parhaiten. Sopimuksen mukaisesti hoidamme kotisi siistiksi esimerkiksi kerran, kaksi tai neljä kertaa kuukaudessa. Juuri kuten sinulle sopii. Säännöllisissä viikkosiivouksissa varmistamme lattioiden ja mattojen siisteyden, pyyhimme pölyt, pesemme ikkunat ja siistimme wc-tilat. Sopimuksen mukaan kotisiivousta voidaan tehdä myös laajemmin.

Teemme Vantaan lisäksi kotisiivousta myös muualla pääkaupunkiseudulla.

Sopimusviikkosiivousten lisäksi palveluumme kuuluvat yksittäiset kertaluontoiset koti-, suur-, rakennus-, remontti-, mökki- ja muuttosiivoukset sekä ikkunanpesut. Teemme kotisiivouksien lisäksi siivouksia myös pienille ja keskisuurille yrityksille Vantaalla. Voit ostaa meiltä lisäksi siivouslahjakortteja.

Ota yhteyttä, niin me käärimme hihat ja rupeamme töihin!

Sovi maksuton arviokäynti!

Jorma Nivalainen • kotisiivous Vantaa

Jorma Nivalainen
p.  010 2797 510
uusimaa@kotileena.fi

AjankohtaSopimustuntihinta *Veroetu/hVeroedun jälkeen
ma-ke41,90 €16,76 €25,14 €
to-pe43,90 €17,56 €26,34 €
kertasiivous45,90 €18,36 €27,54 €

* Henkilötyötunti

Huom! Helpotamme kotitalousvähennyksen ilmoittamista lähettämällä sinulle yhteenvedon kaikista laskuttamistamme töistä ennen veroilmoituksesi tekoa.

Henkilötyötunnin hintaan sisältyvät siivousvälineet, peruspesuaineet ja arvonlisävero. Emme laskuta matka-ajasta ja -kuluista, kun siivouskohde sijaitsee normaalilla toiminta-alueellamme.

Ota yhteyttä