Valikko

Kotisiivous Kouvola

Tarvetta kevyelle siistimiselle vai suuremmalle siivousoperaatiolle? Ei huolta.Me siivoamme, sinä nautit!

Me siivoamme, sinä saat vain nautiskella!

Kun haluat käyttää vapaa-aikasi muuhun kuin siivoamiseen, sinulla on jatkuva hoppu tai et enää vain halua tarttua moppiin tai imuriin, aloita yhteistyö Kotileenan kanssa!

Teemme maksuttoman arviokäynnin, jonka jälkeen toteutamme kotisiivouksen tekemäsi sopimuksen mukaisessa laajuudessa ja aikataulussa esimerkiksi yhden, kahden tai neljän viikon välein.

Tarjoamme kotisiivousta:

  • Kouvolassa
  • Kuusankoskella
  • Valkealassa
  • Myllykoskella
  • Inkeroisissa
  • Anjalankoskella

Sopimusviikkosiivousten lisäksi teemme yksittäisiä koti-, suur-, rakennus-, remontti-, mökki- ja muuttosiivouksia sekä pesemme ikkunoita. Teemme siivouksia myös pienille ja keskisuurille yrityksille. Voit ostaa meiltä lisäksi siivouslahjakortteja.

Ota yhteyttä, niin me käärimme hihat ja alamme töihin!

Sovi maksuton arviokäynti!

juhapiiroinen

Juha Piiroinen
p. 010 2794 307
kouvola@kotileena.fi

 

Ajankohta Sopimustuntihinta * Veroetu/h Veroedun jälkeen
ma-ke 37,90 € 18,95 € 18,95 €
to-pe 39,90 € 19,95 € 19,95 €
kertasiivous 41,90 € 20,95 € 20,95 €

* Henkilötyötunti

Huom! Helpotamme kotitalousvähennyksen ilmoittamista lähettämällä sinulle yhteenvedon kaikista laskuttamistamme töistä ennen veroilmoituksesi tekoa.

Henkilötyötunnin hintaan sisältyvät siivousvälineet, peruspesuaineet ja arvonlisävero. Emme laskuta matka-ajasta ja -kuluista, kun siivouskohde sijaitsee normaalilla toiminta-alueellamme.

Ota yhteyttä
kouvola@kotileena.fi

Laita tästä viesti meille tai kysy lisää!

Kokemuksella tiedämme, että jokaisen koti on omanlaisensa. Laita meille viestiä, niin olemme Sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä mahdollisimman nopeasti, viimeistään seuraavana arkipäivänä.