Valikko

Kotisiivous Kuopio

Asutko Kuopion seudulla? Tarvitseeko asuntosi pientä siistimistä vai suuremman siivoussession? Kotileenalta löytyy apu!

Me siivoamme, sinä nautit!

Kun haluat tehdä vapaa-aikanasi muutakin kuin kuurata lattioita, olet kiireinen tai siivous ei vain enää maistu, aloita yhteistyö Kotileenan kanssa!

Yhteistyömme alkaa maksuttomalla arviokäynnillä, jonka jälkeen kotisiivous toteutetaan tekemäsi sopimuksen mukaisessa laajuudessa ja aikataulussa yhden, kahden tai neljän viikon välein.

Tarjoamme sopimusviikkosiivouksia:

  • Kuopiossa
  • Siilinjärvellä

Sopimusviikkosiivousten lisäksi tarjoamme kertaluontoista koti-, suur-, rakennus-, remontti-, mökki- ja muuttosiivousta sekä ikkunoiden pesupalvelua. Teemme siivouksia myös pienille ja keskisuurille yrityksille. Voit ostaa meiltä lisäksi siivouslahjakortteja.

Ota yhteyttä, niin käärimme hihat ja rupeamme töihin!

Sovi maksuton arviokäynti!

hannasihvonen

Hanna Sihvonen
p. 010 2794 303
kuopio@kotileena.fi

Ajankohta Sopimustuntihinta * Veroetu/h Veroedun jälkeen
ma-ke 38,90 € 19,45 € 19,45 €
to-pe 40,90 € 20,45 € 20,45 €
kertasiivous 42,90 € 21,45 € 21,45 €

* Henkilötyötunti

Huom! Helpotamme kotitalousvähennyksen ilmoittamista lähettämällä sinulle yhteenvedon kaikista laskuttamistamme töistä ennen veroilmoituksesi tekoa.

Henkilötyötunnin hintaan sisältyvät siivousvälineet, peruspesuaineet ja arvonlisävero. Emme laskuta matka-ajasta ja -kuluista, kun siivouskohde sijaitsee normaalilla toiminta-alueellamme.

Ota yhteyttä
kuopio@kotileena.fi

 


Katso video

Ääni asiakkaalle: näin yhteistyö Kotileenan kanssa sujuu:

Laita tästä viesti meille tai kysy lisää!

Kokemuksella tiedämme, että jokaisen koti on omanlaisensa. Laita meille viestiä, niin olemme Sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä mahdollisimman nopeasti, viimeistään seuraavana arkipäivänä.