Valikko

Kotisiivous Lahti

Oletko säännöllistä kotisiivousapua vailla vai suuremman kaaoksen selvittelyyn tottuneen ammattilaisen tarpeessa?

Me siivoamme, sinä saat vain olla!

Kotileena tekee kotisiivouksen puolestasi. Kun haluat käyttää vapaa-aikasi muuhun kuin kodin putsaamiseen, olet kiireinen tai siivoaminen ei vain maistu, ota yhteyttä Kotileenaan!

Teemme maksuttoman arviokäynnin, joka ei sido sinua mihinkään. Arviokäynnin jälkeen pystymme toteuttamaan kotisiivouksen tekemäsi sopimuksen mukaisessa laajuudessa ja aikataulussa esimerkiksi yhden tai kahden viikon välein – tai vaikkapa kerran kuukaudessa.

Sopimusviikkosiivoukset:

  • Lahdessa
  • Hollolassa
  • Villähteellä

Viikkosiivousten lisäksi teemme kertaluontoisesti koti-, suur-, rakennus-, remontti-, mökki- ja muuttosiivouksia sekä pesemme ikkunoita.Teemme siivouksia myös pienille ja keskisuurille yrityksille. Voit ostaa meiltä lisäksi siivouslahjakortteja.

Ota yhteyttä, niin me käärimme hihat ja alamme töihin!

Sovi maksuton arviokäynti!

Jorma Nivalainen

Jorma Nivalainen
p. 010 2794 307
lahti@kotileena.fi

 

Ajankohta Sopimustuntihinta * Veroetu/h Veroedun jälkeen
ma-ke 39,90 € 19,95 € 19,95 €
to-pe 41,90 € 20,95 € 20,95 €
kertasiivous 43,90 € 21,95 € 21,95 €

* Henkilötyötunti

Huom! Helpotamme kotitalousvähennyksen ilmoittamista lähettämällä sinulle yhteenvedon kaikista laskuttamistamme töistä ennen veroilmoituksesi tekoa.

Henkilötyötunnin hintaan sisältyvät siivousvälineet, peruspesuaineet ja arvonlisävero. Emme laskuta matka-ajasta ja -kuluista, kun siivouskohde sijaitsee normaalilla toiminta-alueellamme.

Ota yhteyttä
lahti@kotileena.fi

 


Katso video

Ääni asiakkaalle: näin yhteistyö Kotileenan kanssa sujuu:

Laita tästä viesti meille tai kysy lisää!

Kokemuksella tiedämme, että jokaisen koti on omanlaisensa. Laita meille viestiä, niin olemme Sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä mahdollisimman nopeasti, viimeistään seuraavana arkipäivänä.