Valikko

Kotisiivous pääkaupunkiseutu

Kaipaatko apua kiireiseen arkeesi? Onko koti hyrskyn myrskyn? Ei hätää.

Me siivoamme, sinä saat ottaa rennosti!

Kaikkea vapaa-aikaa ei kannata käyttää siivoamiseen. Elämässä on niin paljon muutakin kuin tavaroiden siirtely tai pintojen pyyhkiminen. Kun haluat käyttää vapaa-aikasi muuhun kuin mopin heilutteluun, aloita yhteistyö Kotileenan kanssa!

Teemme ensin maksuttoman arviokäynnin, jonka perusteella toteutamme kotisiivouksen juuri sinun tarpeidesi mukaisesti esimerkiksi yhden tai kahden viikon välein – tai vaikka kerran kuukaudessa.

Teemme kotisiivousta:

Sopimusviikkosiivousten lisäksi palveluumme kuuluvat yksittäiset ja kertaluontoiset koti-, suur-, rakennus-, remontti-, mökki- ja muuttosiivoukset sekä ikkunoiden pesut. Teemme siivouksia myös pienille ja keskisuurille yrityksille. Voit ostaa meiltä lisäksi siivouslahjakortteja.

Ota yhteyttä, niin me käärimme hihat ja ryhdymme hommiin!

Sovi maksuton arviokäynti!

Jorma Nivalainen

Jorma Nivalainen
p.  010 2797 510
uusimaa@kotileena.fi

Ajankohta Sopimustuntihinta * Veroetu/h Veroedun jälkeen
ma-ke 41,90 € 20,95 € 20,95 €
to-pe 43,90 € 21,95 € 21,95 €
kertasiivous 45,90 € 22,95 € 22,95 €

* Henkilötyötunti

Huom! Helpotamme kotitalousvähennyksen ilmoittamista lähettämällä sinulle yhteenvedon kaikista laskuttamistamme töistä ennen veroilmoituksesi tekoa.

Henkilötyötunnin hintaan sisältyvät siivousvälineet, peruspesuaineet ja arvonlisävero. Emme laskuta matka-ajasta ja -kuluista, kun siivouskohde sijaitsee normaalilla toiminta-alueellamme.

Ota yhteyttä
uusimaa@kotileena.fi

 


Katso video

Ääni asiakkaalle: näin yhteistyö Kotileenan kanssa sujuu:

Laita tästä viesti meille tai kysy lisää!

Kokemuksella tiedämme, että jokaisen koti on omanlaisensa. Laita meille viestiä, niin olemme Sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä mahdollisimman nopeasti, viimeistään seuraavana arkipäivänä.